13 Mart 2014 Perşembe

Dünya'nın organik market devi ''WHOLE FOODS''



Neredeyse her şeyin zararlı olduğu günümüz Dünya'sında, sağlıklı ve doğru beslenmenin önemi tartışılamaz. Bizde daha organik tarım ve beslenme  yeni yeni adını duyurmaya başlamışken, Dünya'da organik market zincirleri pazarda üst sıralarda yerini çoktan almış durumda. 1980 yılında kurulan Whole Foods, şu an Amerika, İngiltere ve Kanada’da doğal ve organik ürünlerde dünyanın en büyük perakendecisi. Felsefeleri, “Whole Foods, Whole People, Whole Planet”. Ekip biçtiğimiz yiyeceklerin insanlar ve yeryüzüyle olan zincirleme bütünlüğü markanın motto'su. Herşeyin A'dan Z'ye organik olduğu markette yok yok. İsterseniz orada da yemeniz mümkün. Fiyatlar diğer marketlere göre daha yüksek. Şirketin kurucularından John Mackey bu durumu '' Sağlıklı yiyecek karşılanabilir bir lüks'tür, bir gerekliliktir.'' olarak açıklasa da yine de Türkiye'ye göre karşılaştırılamayacak kadar uygun.
 
 İşte organik yiyecekler diyarı ''WHOLE FOODS''...
 
gourmet popcorn bar
 
organik tahıllar&kuru meyve&baklagil

organik çay reyonu

peynirler
 
makarnalar

pasta&cupcake

Bütün bunların yanı sıra benim en çok ilgimi çeken tabi ki anne&bebek  reyonu idi. Çok işe yarayacağını düşündüğüm kremler ve çaylar buldum:)
 
Süt arttırıcı'lar...



 







 Çatlak, göğüs ucu ve pişik kremleri...
 
 
Bu da en sevdiğim diş çıkaran bebekler için organik bebe bisküvisi. Hem çok lezzetli, hem de çok sert olduğu için kırılmadan çok uzun süre dayanabiliyor:)
 


 
                                                                                             Urbanmommy


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder