22 Ekim 2014 Çarşamba

''Kidsnook'' çocuk kitapevinde keyifli bir gün...

 
Geçtiğimiz hafta uzun zamandır gitmek istediğimiz Kidsnook çocuk kitapevinde idik. Kapıdan girdiğimizde, bir masaldaymış hissi uyandıran ıhlamurun altındaki  ağaç ev karşıladı bizi. Öyle güzel bir kitapevi ki burası, raflarda çeşit çeşit çocuk kitapları, etrafta dolaşan minik spiderman'ler, şöminenin önünde annesiyle kitap okuyan  prensesler var:) İnsanda buram buram kitap okuma isteği uyandırıyor.
1-3 yaş arası ''sensory time'' etkinliğinde, Liz'den ''Pete the cat'' kitabını dinleyip, sonra bahçeye çıkıp kitapla ilgili hazırlanmış olan faaliyete katıldık. Çocuklar için hem eğlenceli hem de öğretici bir aktivite bu. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Aktiviteleri internet sayfalarındaki aylık etkinlik takviminden takip edebilir, yada maillist'e kaydolabilirsiniz.
2000den fazla Türkçe ve İngilizce kitap çeşidi var. Türkçe ve İngilizce masal anlatımı, öykülendirme ve hikaye okuma atölyeleri düzenleniyor. Aynı zamanda her türlü parti ve organizasyonlarda ev sahipliği yapıyorlar. Biz giderken, bir doğum günü partisi için hazırlık yapıyorlardı mesela. 
Çocuklarımıza erken yaşta kitapları sevdirmemiz, hayat boyu devam edecek bir kitap okuma alışkanlığı edinmelerini sağlar. Keşke her mahallede böyle kitapevleri olsa...Biz Kidsnook'u çok sevdik. Dikkat edin, bağımlılık yapabilir:).
 
 
 
 
 
 
                                                                    Sevgiler, Urbanmommy
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder