2 Ocak 2014 Perşembe

Merhaba...

Ben Zeynep Evrim Zeytinci. Bundan yaklaşık 5.5 ay önce kucağıma aldığımda bütün hayatımı değiştireceğinden habersiz olduğum!!! Dünyalar güzeli Sara'nın annesiyim.
Ebeveyn olmanın, daha doğrusu bir ANNE olmanın, bir kadının hayatındaki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu düşünüyorum.  Ne de olsa, eskiden annelerimizin bebeği olan bizlerin, bir anda Dünya'ya annelerimizin gözünden bakmaya başlaması ve buna alışması pek de kolay bir süreç değil. Hamilelik, doğum öncesi ve sonrası yaşanan sendromlar, alınan kilolar, verilecek kilolar, hangi biberon gaz yapmaz, sezeryan mı normal doğum mu yapayım derken , öğrenecek bir sürü konu ve detaylarla dolup taşıyoruz birdenbire. ..
Yeni yılın ilk günlerinde yazmaya başladığım bu blog'da, kendi annelik serüvenimden yola çıkarak, çocuklu bir hayatın kapısından içeri gireceğiz hep beraber.. Kimi zaman ,şehirde çocukla yapılabilecek aktivitelere gidip, kimi zaman evde oturup kek pişireceğiz...Uzman doktor tavsiyelerinden yararlanıp, biraz da kendimize zaman ayırarak şımarıklık yapacağız..
 Urbanbabyistanbul, öncelikle  genç ve dinamik annelerin, severek takip edeceği bir platform olmalı düşüncesinden yola çıkarak hazırlayacağım her yazıda fikirlerinizi ve yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağım:)
Yeni yılda, herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

                                                                                                                             Urbanmommy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder